Maler

Har du brug for at få malet din bolig udvendigt eller indvendigt? Behov for en serviceaftale i forbindelse med ind- eller udflytning af boliger i et boligselskab? Eller maling og/eller tapetsering i forbindelse med ny- eller ombyg?
 

Mange års erfaring med maleropgaver

Uanset opgavens størrelse og omfang, er MereByggeri det oplagte valg. Vi har mange års erfaring med alle typer af maleropgaver; ude som inde, privat som erhverv – og vi kan med sikkerhed levere et professionelt resultat til en konkurrencedygtig pris.

MereByggeris malerafdeling udfører blandt andet følgende malerarbejde:

  • Indendørs tapet- og malerarbejde
  • Serviceopgaver for boligforeninger
  • Udendørs maling af døre, vinduer, facader og stakitter
  • Kalkning
  • Sprøjtemaling inkl. spartling
  • Malerarbejde som del af totalentreprise

Som det fremgår, kan vi hjælpe med stort set alle typer af maleropgaver. Vi har bred erfaring, der strækker sig fra helt simple maleropgaver som maling eller tapetsering af indvendige vægge til omfattende serviceaftaler med forskellige erhverv og komplet malerarbejde ude og inde i forbindelse med nybyg og tilbyg.

Vi rådgiver gerne i forbindelse med bl.a. valg af maling og farve, ligesom vores interne samarbejde betyder, at maleren kan træde til, så snart tømreren eller mureren er færdig med opførelse eller renovering af træ- eller murværk. For dig som kunde betyder det en højere effektivitet og en lavere pris. Derudover er vores vigtigste opgave at levere et resultat, der lever op til dine ønsker og forventninger – og dét har vi heldigvis også god erfaring med.

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os på tlf. 22 99 96 21 eller email kontakt@merebyggeri.dk

Skriv til os

kontakt@merebyggeri.dk

Ring til os

22 444 555

Udfyld formularen