Om os

MereByggeri er et byggefirma med 6 ansatte fordelt på håndværksfagene tømrer, maler, murer og VVS’er.
 

Mange års erfaring

Alle vores dygtige håndværkere er faglærte inden for deres fag, og endnu en fællesnævner er, at de har mange års erfaring. Erfaring er naturligvis ikke alt, men det gør det lettere at ramme plet i første forsøg, bl.a. i forhold til udførelse og materialevalg. Alle de hændelige begynderfejl er et overstået kapitel. Det betyder også, at alle medarbejdere kan give kompetent og erfaringsbaseret rådgivning og sparring inden for stort set alle byggeprojekter.

Selvom vi kun er 6 ansatte, er ingen byggeopgave for stor for os. Vi har nemlig en lang række af betroede samarbejdspartnere, som vi kan trække på ved større byggerier og totalentrepriser – også inden for andre håndværksmæssige fag.

Økonomisk sikring ved omfattende renovering og totalentrepriser

Ved større byggeopgaver – især ved nybyg og renovering, hvor I ikke bor på matriklen imens – er der øgede chancer for skader og tyveri. Det er der ikke mange, der tænker over, når de skal til at søsætte et nyt byggeprojekt. Desværre er chancen for bl.a. brand, tyveri og hærværk væsentligt større, når der ikke er fastboende på adressen. Som ansvarlig entreprisevirksomhed har vi hos MereByggeri naturligvis forsikret os mod den slags ulykker. Det betyder, at dit byggeri er forsikret, så du ikke pludselig står med en ekstra regning, hvis uheldet skulle være ude. Du kan altså roligt overlade dit byggeri i hænderne på os.

Glade kunder er tilbagevendende kunder

Hos MereByggeri har vi svært ved at sætte os ind i håndværkere, der springer over, hvor gærdet er lavest. Det giver nemlig sig selv, at det er glade og tilfredse kunder, der vender tilbage. Dem har vi heldigvis mange af. Men det er også én af vores grundværdier at leve op til de forventninger og ønsker, du som kunde har – uanset om du skal have sat nyt køkken op, lagt gulv eller have lavet en tilbygning.
En tæt dialog er typisk vejen frem. Vi vil meget gerne høre dine tanker og ønsker; både før og undervejs i projektet – og vi svarer også meget gerne på spørgsmål eller kommer med gode ideer.
Og så vil vi vove at påstå, at vi er effektive. Vi er alle stolte af vores håndværksmæssige fag, og vi lægger en dyd i at udføre et ordentligt stykke arbejde på en tilfredsstillende tid. Det medfører også, at du sjældent ser os uden et smil på læben.