Totalentreprise

MereByggeri har bred erfaring med både hoved- og totalentrepriser. Vi tilbyder selv tømrer-, maler-, murer- og VVS-entrepriser, men samarbejder også med udvalgte, eksterne fagfolk ved behov, f.eks. elektrikere.

 

Overlad dit byggeri til os

Vi har stor erfaring med byggeledelse af projekter inden for total- og hovedentrepriser og varetager gerne større projekter, uanset om der er tale om totalrenovering, tilbyg eller nybyg. Vi hjælper med alt fra den indledende planlægning og budgettering, til det endelige projekt står klar.

Vores erfaring siger os, at noget af det vigtigste i totalentrepriser er en struktureret planlægning af entreprisen fra starten. Al planlægning foregår naturligvis i tæt samarbejde med dig som kunde, da vores fornemmeste opgave er at indfri dine forventninger og ønsker til projektet.

Uanset, om du kun har brug for murere og VVS’ere til dit projekt, eller du har behov for hele paletten af håndværkere – f.eks. i forbindelse med nybyg – stiller vi gerne op med akkurat dét, der passer til dit projekt. Alle vores håndværkere har mangeårig erfaring, som de gerne deler ud af, hvis der er behov for sparring, løsningsforslag eller hjælp til materialevalg.

For at du med ro i sindet kan overlade dit byggeri til os, har vi det naturligvis også forsikret som en del af pakken. Forsikringen dækker f.eks. skader i forbindelse med brand og storm, men også tyveri og hærværk. På den måde slipper du for al økonomisk usikkerhed og alle ubekendte faktorer, som desværre kan ramme ethvert byggeri.

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os på tlf. 22 99 96 21 eller email kontakt@merebyggeri.dk

Skriv til os

kontakt@merebyggeri.dk

Ring til os

22 444 555

Udfyld formularen