VVS

Søger du en autoriseret VVS-installatør med mangeårig erfaring, er det MereByggeris VVS-afdeling, du skal have fat i.
 

Vi klare de fleste former for VVS-opgaver

Vores dygtige VVS’ere har det til fælles, at de stort set kan klare enhver VVS-opgave, der måtte byde sig, uanset om der er tale om et sprunget vandrør, nyt badeværelse eller installation af gulvvarme.

MereByggeris VVS-afdeling udfører blandt andet følgende VVS-arbejde:

  • Reparation og renovering
  • Serviceopgaver for boligforeninger
  • Nybyg af køkken og bad
  • Gas-, fjern-, og centralvarmeinstallation
  • Installation af afløb
  • Installation af gulvvarme
  • VVS-arbejde som del af totalentreprise

Kort sagt, klarer vi enhver VVS-opgave, og vi samarbejder naturligvis også tæt med virksomhedens egne murere, tømrere og malere, så hvis der er tale om nybyg, ombyg eller tilbyg, kan du spare både tid og penge, da vi som håndværkere internt koordinerer.

Uanset, om du har problemer med dine vand- eller varmeinstallationer, om du bare skal have skiftet et armatur på badeværelset, eller om du skal have anlagt nye afløb, er MereByggeris autoriserede VVS’ere kompetente til opgaven, og vi leverer naturligvis et tilfredsstillende resultat efter dit ønske. Vi vejleder selvfølgelig også gerne i processen, da vi med garanti har stået over for samme type opgave adskillelige gange tidligere, og derfor har rigeligt med erfaring at trække på, uanset om det er materialevalg eller selve udførelsen, der kan foretages på flere måder.

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os på tlf. 22 99 96 21 eller email kontakt@merebyggeri.dk

Skriv til os

kontakt@merebyggeri.dk

Ring til os

22 444 555

Udfyld formularen